healty food!

door ohmyboho

Heeey,
een gezonde maaltijd is het halve werk, niet alleen voor je organen is het goed, maar ook voor je uiterlijk:


– Voedsel dat heel erg gezond is, is melk, vlees, boter, eieren, vis en noten. Er zit veel vitamine D in en dat is tegen gespleten haarpunten. Ook zorgt het ervoor dat je botten, tanden en nagels sterker worden, ook worden je nagels er witter van.


– Gekleurde groenten zoals; tomaat, paprika, wortels en bietjes, zijn erg goed voor je huid en ogen. Er zitten A-vitamine in en die voeden je huid en ogen. Je krijgt ook minder snel wallen daardoor.


– In bessen, druiven en kersen zitten veel anti-oxidanten in en vitamine C. anti-oxidanten zorgen voor een elastische huid, dus vollere lippen en een mooie gloed over je huid. Vitamine C zorgt voor een voortgang van het genezen van wondjes, ook zorgt dat voor een stralendere huid. (:


– Voedsel waar veel B-vitamine in zit, zoals vis, vlees en eieren. Vitamine B verzorgt je haar en nagels, waardoor het in een goede conditie blijft. Ook als je haaruitval hebt, is vitamine B van groot belang.


– Je zult het niet geloven, maar ook chocola is gezond! Er zitten veel mineralen in waardoor je meer energie aanmaakt. Daardoor kan je sneller vet verbranden en is er een snellere stofwisseling. Chocola waar weinig suiker in zit zal het gezondste zijn; pure chocola dus. Hoe puurder, hoe beter.


– Dadels zijn hartstikke goed voor je groei en voor je lever.
Er zitten veel ijzers, koper en vitamine C in. Ook gedroogde dadels zijn even gezond. Gezond hoeft dus niet altijd smerig te zijn.


– Egcg, je zal wel denken; ‘wtf is dat?!’ Het is een natuurlijk extract uit groene thee. Het heeft veel goede functies; het is tegen hart- en vaatziekten, het voedt je huid, het voorkomt tandplak, het zorgt voor een gezond lichaamsgewicht en last but not least; het zorgt voor een betere adem! ;D
Er zit ook water in, dat erg goed is voor je vertering btw.


– Mozzarella is in combinatie met olijfolie en tomaat een echte Beauty booster! Mozzarella is rijk aan eiwitten, olijfolie bevat goede vetzuren en tomaten bevatten veel anti-oxidanten. Een perfecte maaltijd dus voor een goed onderhoud van je huid. (:

 

Onthoud; gezond eten is beter dan afvallen!

XOXO

Advertenties