skinnycare

door ohmyboho

Heeey,
ik heb een paar tips voor als je je huid fris en zuiver wil houden; dus zonder puistjes. ; )

Tip 1;
Was ALTIJD ’s ochtends en ’s avonds je gezicht. Het zorgt er voor dat je huid schoon blijft, en als je nog een facewash hebt; ALTIJD DOEN. ;D
Dat maakt je poriën schoon, want als je hebt geslapen komt er allemaal viezigheid in je huid #jewilnietwetenwat . Gewoon crèmes uitproberen en je komt er wel. Biologische crèmes zijn vooral het beste.

Tip 2:
ZWETEN! zweten is ook dé manier om je poriën schoon te houden. Niet heel lekker misschien, maar het is wel goed voor je.

Tip 3;
olie is goed voor je huid, maar te veel olie maakt je huid vet waardoor er sneller puistjes komen.

Tip 4;
als je hebt gesport en lekker bent uitgezweet kan je je huid scrubben. Juist nú, omdat je poriën dan groter en beter scrubbaar zijn. ; ) maar scrub niet te vaak! Scrubben is om je versleten bovenlaag weg te schuren, als je het te vaak doet; kan je huid geïrriteerd raken.

Tip 5;
Garnier heeft goede crèmes and stuff tegen puistjes;
– scrub en reiniging; daarbij geven ze een soort van borsteltje wat in je poriën gaat. Hetzelfde als scrub, maar als je het scrubben niet fijn vindt; gebruik dan dit.
– Lotion; tegen puistjes natuurlijk en ze hebben 24H anti-puistjes crème.
– Anti-puistjes roller 2in1 en een andere anti-puistjes roller. De eerste is een soort van coverstick (coverroller) dat de puistjes ook bestrijdt en de andere roller is alleen bruikbaar tegen puistjes.

Puistjes en mee-eters komen doordat talg en ander vuil zich ophoopt in je poriën. En ook door veel vet eten kan je huid vet worden.
Het enige dat echt werkt tegen puistjes in gewoon je huid schoon houden en producten gebruiken. Magnolia bijv. zit in veel anti-puistencrèmes. Het is een bloem aan een boom die op één of andere manier niet bevalt bij de puistjes.
Ook wordt magnolia gebruikt als medicijn tegen stress.

Weetje;
Als je nu veel puistjes hebt, heb je later minder rimpels. Een vette huid veroudert namelijk minder snel en blijft dus langer jong. ; )

Maar maak je geen zorgen als je een puistje ziet komen, in de pubertijd komen ALTIJD puistjes. Geloof het of niet maar zelfs de meest perfecte mensen hebben puistjes…

Veel succes! (y)
XOXO

Advertenties