basic but fashionable

door ohmyboho

Heey,
een paar fashiontips voor als je naar school gaat;
# Je kleding kan basic blijven; shirt (met vest), jeans, schoenen; maar dan moet je het wel een beetje opfleuren met sieraden, hairdo of een sjaaltje.
Of je draagt een wat minder basic outfit maar wel simpel; een rokje (met panty), shirt, schoenen; maar ook dan moet je accessoires gebruiken.

# Je kan je haar los laten, in een knot doen of wat dan ook, maar je kan natuurlijk ook wat gevarieerder zijn; een visgraatvlecht of een boheemse vlecht. Er zijn heel veel soorten, maar dit zijn de makkelijkste. Onder deze post heb ik ‘How to…’ filmpjes hiervan. Ook kan je een Taylor Swift-hairdo doen. Dat neemt wat meer tijd in als je stijl haar hebt, maar dat is het waard.

# Je hebt natuurlijk niet altijd genoeg tijd om je make-up uitgebreid te doen, dus dan maar alleen mascara. Simpele make-up; met een dun kwastje zwarte oogschaduw op je bovenste waterlijn aanbrengen(een paar keer knipperen en het zit ook op je onderste waterlijn). Dat brengt meer volume in je wimpers. een beetje naturel-kleurige (oranje, roze, bruin, goud) oogschaduw op je ogen doen, mascara aanbrengen en blush op. En als je je ogen wil accentueren, kan je ook eyeliner opdoen op je bovenste ooglid en lipgloss/lipbalsem opdoen en je bent helemaal ready for school!

# Doe een paar armbandjes om met oorbellen OF een ketting. oorbellen met een ketting is vaak too much. Of draag een sjaaltje, ook dat vult aan bij je outfit. Wel moet je opletten dat je niet té veel kleuren gaat combineren, in de zomer is dat prima alleen in de koudere perioden kan je beter met 2 á 3 kleuren combineren. Of als je een lossige look heb, kan je het ook naturel houden, geen sieraden maar gewoon nagellak en een leuke hairdo. (:

# Je hebt heel veel soorten kleuren nagellak. Lichte kleuren maken je huidskleur donker en donkere kleuren maken je huidskleur licht. Kleuren voor in de zomer & lente zijn vooral felle kleuren, zoals turkoois, groen, oranjeroze, lichtblauw & neonkleuren. In de herfst & winter kleuren zoals; rood, groen, donkerpaars, oranje, geel, zwart & donkerblauw. Veel warme kleuren in de koude seizoenen en koelere kleuren in de warmere seizoenen.

How to…. filmpjes;

XOXO

Advertenties